Dylan de Heer

Soms ben je op zoek naar iemand die alles net iets makkelijker maakt. Dat ben ik. Als User Experience consultant en interface designer neem ik jouw digitale projecten op de schop. Samen spiegelen we jouw bedrijfsdoelen op de wensen van je klanten. Doormiddel van mijn ervaring met storytelling en interactie principes kan ik ieder complex project vertalen naar de essentie.

Hoe doe ik dat?

Samenvatting

Binnen 8 jaar tijd heb ik een flinke sprint gemaakt. Zo liep ik stage bij Categorie 1, waarvan de eigenaar inmiddels aan de top staat bij Eden Spiekermann. Kon ik tevens stage lopen bij Today, opstormend top bureau in Utrecht waar ik sinds dien niet meer weg te slaan ben. Behaalde ik 3 diploma’s, 2 certificaten, een flinke baard en kreeg ik het ook nog voor elkaar om mee te werken aan een aantal awards, nominaties en vermeldingen; zowel voor bureaus als mijn eigen werk.

Verliezen is voor winnaars

Studeren binnen het huidige studie landschap was voor mij niet weggelegd. Ik vond dit saai en wou altijd meer proberen dan er op dat moment mogelijk was. Echter vond ik direct me drive in het zakelijk leven en ontwikkelde mijzelf tot een User Experience en interface designer met een grote liefde voor fotografie en illustratie. De snelheid en doorgroeimogelijkheden van het ondernemerslandschap hebben me altijd gemotiveerd. dat mocht dan ook meerdere malen resulteren in mooie referenties, nominaties en awards.

Bijvoorbeeld op VormplatformSamen met Today bij het Inktvis boek

Dit kan ik voor je doen


Merk identiteit

Merkstrategie, communicatie, illustratie, fotografie en visuele ontwikkeling

User Experience

Gebruikers onderzoeken, strategische sessies, wireframing en prototyping

Websites

Online ontwikkeling, interactie design, visual design en strategische begeleiding

Apps

Digitale ontwikkeling, interactie design, visual design en strategische begeleiding