Iedereen verteld altijd over waar zijn fascinaties begonnen als kind of hoe hij tot verbazingwekkende conclusies kwam tijdens zijn eerste stage. Echter was mijn jeugd niet inspirerend en was mijn eerste stage een prachtige combinatie van narcistische testosteronbommen en vervelende accountants. Maar doorgaans het hele leven heb ik wel altijd één karaktereigenschap mee mogen nemen die me in veel vervelende en veel mooie situaties heeft gebracht.

Skeptisme. Ik vraag bij ieder moment, waarom het is, zoals het is. Waarom gebruiken we stoplichten om veilig over te steken in plaats geluidssignalen? Waarom vinden millennials publiekelijk communiceren zo lastig? En waarom gelooft iedereen zo verschrikkelijk heilig in websites wanneer het meer dan de helft geen nieuwe business oplevert? Ik snap dingen niet en ik wil ze anders zien. Anders maken.

Binnen mijn frustratie heb ik inmiddels wel de rust gevonden en weet ik na jaren proberen en ondervinden hoe ik vragen als deze kan benaderen. Het geeft me een open kijk op de wereld waarin ik weinig plaats maak voor veroordelingen, maar liever kijk naar oplossingen. Er is tenslotte nog zoveel moois te bedenken!

Op het eerste gezicht lijk ik soms wat streng. Echter luister ik vaak aandachtig en laat ik eerst tientallen scenario’s door me heen spelen voordat ik besluit om je te enthousiasmeren met ideeën en vragen. Ik ben rustig en heb bijzonder weinig verstand van muziek. Ik dans uit de maat en geniet optimaal van misplaatste humor. Soms ben ik wat van de hak op de tak omdat mijn woorden mijn gedachten niet kunnen volgen en soms ben ik zo kalm dat ik mijn hartslag in mijn oren hoor suizen.

Je spreekt me aan met jij, of je. Je kan me altijd bellen, appen of emailen als je dat fijner vind. Echter reageer ik niet altijd direct, dat lukt me niet. Momenteel ben ik namelijk voltijd in dienstverband bij Xebia als User Experience Consultant en Interface Designer. Een prachtig bedrijf dat klanten helpt met het realiseren van digitale producten, agile werken en het exploreren van de toekomst. Maar schroom niet, heb je iets moois liggen voor Xebia of mij. Neem contact op en ik zorg absoluut dat je geholpen wordt.

hoe ga ik te werk?