Als je een project start dan ben je vaak op zoek naar iemand die goed is in zijn vak, maar ook het proces daarbuiten kent. Een zoektocht kan daardoor zwaar aanvoelen omdat je met verschrikkelijk veel mensen in contact komt waarvan iedereen beweert dat ze veel kennis hebben en een super strak werkproces naleven. Een werkproces die naadloos op die van jouw of jouw bedrijf aan moet sluiten.

Zelf geloof ik in een rommelig design proces. Ieder proces is namelijk anders, iedere klant is anders en iedere vraag is anders. Daarom is het veel krachtiger als je de juiste vragen durft te stellen. Met mijn multidisciplinaire achtergrond ben ik bekend met veel verschillende processen en organisatiestructuren. Ik weet scherpe vragen te stellen en logische vervolgstappen te ondernemen die ons zo efficiënt mogelijk laten werken aan jouw project.

Ik heb een voorliefde voor innovatieve startups en bedrijven die durven te vernieuwen. Zowel grote als kleine projecten weet ik op sleeptouw te nemen binnen mijn netwerk aan verschillende talenten. Illustratoren, fotografen, animatoren en designers werken graag met mij samen om projecten te realiseren die echt uniek moeten worden. Als User Experience Consultant en Interface Designer geef ik vaak leiding aan zowel externe als interne project teams.

Meer weten over wie ik ben?