Even kennis maken

Je hebt gekozen om meer te lezen over mijn werkproces. Dat doet me goed! Het laat zien dat zowel jij als ik evenveel waarde hechten aan een duidelijk werkplan. Maar voordat je samen gaat werken met iemand is het goed om een beeld te krijgen met wie dat dan exact is. Die gekke baard hiernaast, dat ben ik. Een echte nineties kid met een open en tikkeltje sarcastische kijk om het leven. Oja, en niet zo serieus als op de foto.

Meer weten over wie ik ben?

Werkproces

Hier ga ik je wat meer vertellen over mijn werkproces. Dit werkproces in een iteratief en flexibel proces die aangescherpt wordt per type opdracht. Gebruik de tabladen om stapsgewijs te lezen over hoe een gemiddeld project er uit ziet.

Je briefing

Je hebt een goed idee, lopend project of een uitgewerkt plan liggen. Dit plan deel je met mij door op de onderstaande knop te klikken. Nadat ik je briefing heb ontvangen analyseer ik deze grondig en formulier een paar scherpe vragen. Meestal leiden deze vragen tot een strategische kick-off; een gratis sessie waarin ik je ambities en bedrijfsdoelen reflecteer op de verwachtingen van je klanten en je eventuele stakeholders. Geen zorgen, dit is een leuke sessie waarin we elkaar direct goed leren kennen.

Stuur direct een briefing

De offerte

Na onze sessie heb ik een compleet beeld bij het project. Hierop schrijf ik een debrief waarin alles gedocumenteerd staat wat we besproken hebben. Dit zijn de deliverables voor de eerste versie van jouw product.

Je zal zien dat mijn offerte opgebouwd is volgens een ontwikkel methodiek inplaats van een waterval methodiek. Dat betekent dat je een overzicht krijgt van wat het kost om de eerste variant te realiseren en wat het kost om te blijven doorontwikkelen indien dit gewenst is. Deze uren zijn verdeeld over een tijdsbestek van een aantal maanden waarin we een vast aantal uur per maand spenderen aan jouw project en je dus ook een vast bedrag per maand betaald.

In de startblokken

Zodra we het samen eens zijn over de kosten zijn we bijna klaar om te starten. Omdat ik volgens een ontwikkel methodiek werk, beter bekend als agile scrum; zullen we in nauw verband samen werken. Je krijgt volledige inzicht in het werkproces op ons gezamenlijke Trello board. Hierin zie je iedere dag welke werkzaamheden er voor jouw project zijn verricht.

Om ervoor te zorgen dat het proces in korte lijnen doorlopen kan worden vraag ik je ook om deel te nemen aan het Slack team dat ik speciaal voor jou heb ingericht. In dit team heeft iedereen met betrekking tot het project onderling contact. Zo kunnen we snel en eenvoudig met elkaar schakelen.

Het project

Nu alles klaar staat gaan we echt beginnen. Ieder betrokken teamlid wordt gevraagd om nauw betrokken te zijn bij het ontwikkel proces van jouw product, jij als product owner speelt hier een belangrijke rol in. We zullen regelmatig contact hebben over de onderzoeken, ontwerpen en keuzes die we maken. Het is wellicht wat intensief, meer het eindresultaat is top!

Livegang! Feestje!

Na een aantal weken zijn we helemaal hyped! Hij kan eindelijk live, we presenteren met trots ons werk aan de wereld! Vanaf nu is het klaar, of we ontwikkelen gewoon weer lekker door. Die keuze is natuurlijk helemaal vrij!

Neem contact op!