Even kennis maken

Je hebt gekozen om meer te lezen over mijn werkproces. Dat doet me goed! Het laat zien dat jij als ik evenveel waarde hechten aan een duidelijk plan. Maar voordat je samen gaat werken met iemand is het goed om een beeld te krijgen met wie dat dan exact is. Die gekke baard hiernaast, dat ben ik. Een echte millennial maar absoluut niet zo streng als op de foto!

Meer weten over wie ik ben?

Werkproces

Mijn werkproces is een iteratief en flexibel proces die aangescherpt wordt per type opdracht of opdrachtgever. Gebruik de tabladen om stapsgewijs te lezen over hoe een gemiddeld project er uit ziet.

Je briefing of idee

Je hebt een goed idee, lopend project of een uitgewerkt plan liggen. Dit plan deel je met mij door op de onderstaande knop te klikken. Nadat ik je briefing heb ontvangen analyseer ik deze grondig en formulier een paar scherpe vragen. Meestal leiden deze vragen tot een strategische kick-off; een gratis sessie waarin ik je ambities en (bedrijfs)doelen reflecteer op de verwachtingen van je klanten, gebruikers en je eventuele stakeholders. Geen zorgen, dit is een leuke sessie waarin we elkaar direct goed leren kennen.

Stuur direct een briefing

De offerte

Na onze ontmoeting heb ik een compleet beeld bij het project. Hierop schrijf ik een debrief waarin alles gedocumenteerd staat wat we besproken hebben. Dit zijn immers de deliverables voor de eerste versie van jouw product. Deze deliverables geven gelijk een mooie indicatie van wat de ontwikkeling kost.

In de startblokken

Zodra we het samen eens zijn over de kosten zijn we bijna klaar om te starten. Omdat ik volgens een ontwikkel methodiek werk, beter bekend als agile scrum; zullen we in nauw verband samen werken. Je krijgt volledige inzicht in het werkproces op ons gezamenlijke Trello board. Hierin zie je iedere dag welke werkzaamheden er voor jouw project zijn verricht.

Om ervoor te zorgen dat het proces in korte lijnen doorlopen kan worden vraag ik je ook om deel te nemen aan het Slack team dat ik speciaal voor jou heb ingericht. In dit team heeft iedereen met betrekking tot het project onderling contact. Zo kunnen we snel en eenvoudig met elkaar schakelen.

Het project

Nu alles klaar staat gaan we echt beginnen. Ieder teamlid wordt gevraagd om nauw betrokken te blijven bij de ontwikkeling van jouw product, jij als product owner speelt hier een belangrijke rol in. We zullen regelmatig contact hebben over de onderzoeken, ontwerpen en keuzes die we maken.

Livegang!

Na een aantal weken zijn we helemaal hyped! Hij kan eindelijk live, we presenteren met trots ons werk aan de wereld! Vanaf nu is het klaar, of we ontwikkelen gewoon weer lekker door. Die keuze is natuurlijk helemaal vrij!

Neem contact op!